KAZINCBARCIKAI HEGYIKERÉKPÁROS ÉS SZABADIDŐSPORT EGYESÜLET

Felhívás

Tisztelt Cégvezető!

Sportegyesületünk, a b a r c y c l e - Kazincbarcikai Hegyikerékpáros és Szabadidősport Egyesület nevében engedje meg, hogy bemutassam csapatunkat, röviden ismertessem céljainkat!

A sportegyesületet természet- és kerékpározás-szerető baráti társaságunk 2011. évben alapította, a sport és a szabadidő szervezett keretek közti folytatásának szerepét és lehetőségét felismerve az egészség megőrzésében, a természet megismerésében és megóvásában. A sportegyesületet a Miskolci Törvényszék Pk.60.312/2011/4. számú végzésével 65.071 számon vette nyilvántartásba.

Fő célunk az aktív szabadidős és sporttevékenységek művelésének elősegítése, egészséges életmód kialakítása és folytatása.

Egyesületünk lehetőséget kíván teremteni tagjai és tágabb környezetünkben élők számára különböző, főként kerékpáros, természetjáró és íjász sportrendezvényeken való részvételre illetve azok szervezésére.

Ízelítő (a teljesség igénye nélkül) a 2012. évi eseménynaptárból:

2012.02.18. Barcika teljesítménytúra
2012. április 28. „Vitézlő” teljesítménytúra
2012. május 5-6. Tour de Tisza-tó
2012. július 14. E-ON Délibáb Maraton
2012. évi TOP Mountain Bike Maraton sorozat eseményei

A sporttevékenységen túl, az egészségmegőrző életmódra való nevelést és életvezetési tanácsadási szolgáltatások szervezését, kedvezményes igénybevételét, rekreációs programok szervezését kívánjuk megvalósítani – akár leendő Partnereink igényeinek megfelelően is.

Anyagi támogatása mértékével arányosan a következő formában biztosítunk megjelenést Cégének:

• Az egyesület hivatalos honlapján a támogató cég és tevékenységének bemutatása. Hivatkozások (linkek), álló vagy mozgó reklámfelület, reklámcsík (ún. banner), logo, stb. elhelyezése.

• Feliratok, logók elhelyezése az egyesült hivatalos sportruházatán.

• Sportrendezvényeken, egyéb csapatmegjelenések alkalmával reklámanyagok, céges zászlók, molinók elhelyezése a csapatsátornál. A beszámolókban a támogató nevének kiemelése.

• Kiemelt támogatóként az egyesület nevében való megjelenés.

Anyagi támogatása ellenértékeként szerződésben foglalt keretek és feltételek alapján a Szponzor részére olyan vagyoni értékű reklám vagy más szolgáltatás nyújtunk, amely a Szponzorról alkotott pozitív képet, kedvező megítélést a lehető legnagyobb mértékben erősíti.

A megkötött szerződés alapján reklámszolgáltatásról (SZJ: 74.40.20.0) szóló számlát állítunk ki.

Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődését, kérem legyen a Partnerünk terveink megvalósításában!

Jövendő együttműködésünk kereteinek kialakításában számítunk építő ötleteire!

 

Üdvözlettel:

Viszlai István
elnök